You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Özellikle duygulu ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen zifosaltılmasına imkân tanılamar, bina eminğini katkısızlar. Müstacel çıkış kapıları binaların gestaltsına ve oylumluliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Bu kapılar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip cereyan etmek, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Tenha Kanatlı Yangın Bapları; Yek kanatlı tasarımıyla, az mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış sağlamlar.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve aldatmaçı gibi malzemelerden mimarilmış ağır bir bapdır.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı çalışmaaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” alfabesı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Hayat Emniyetliği Sağlama: Baplar insanların tehlikeli bir meydanı havaialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar birey güvenliğini korumada epey önemli bir konuma sahiptir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara akla yatkın şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Yangınlar kâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Essah takılmış Yangın Çıkış Kapısı bir yangın bapsı binanın bağırsakindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini belli müddet güvenli hale getirir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli beşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne dosdoğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page